play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Održana 20. sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik

U četvrtak, 04. travnja, održana je 20. redovita sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik.

Donijeta je Odluka o usvajanju Izvješća o radu Općinskog pravobraniteljstva Travnik osnovanog za općine Travnik i Novi Travnik za 2022. godinu, Odluka o usvajanju potencijalnih projekata za javno- privatno partnerstvo za 2023.godinu kao i Odluka o usvajanju potencijalnih projekata za javno-privatno
partnerstvo za razdoblje 2023.-2025.godinu.

Općinsko vijeće donijelo je Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o izmjenama Statuta JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik, Odluku o imenovanju Savjeta za sigurnost prometa u lokalnom cestovnom prometu na području Općine Novi Travnik a prihvačeno je i Izvješće o radu Savjeta za sigurnost prometa u loklanom cestovnom prometu na području općine Novi Travnik za razdoblje 2021.-2023. godina.

Na sjednici Općinsko vijeće donijelo je Rješenje o imenovanju Povjerenstva za žalbe, Odluku o imenovanju 2 člana Općinskog izbornog povjerenstva Novi Travnik, Rješenje o razrješenju članova Povjerenstva za dodjelu nagrada i priznanja, Rješenje o imenovanju članova Povjerenstva za dodjelu nagrada i priznanja, Rješenje o razrješenju dužnosti člana Upravnog odbora JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik i Rješenje o razrješenju Skupštine JP „Vilenica Vodovod“ doo Novi Travnik.

Donijet je Zaključak o prihvatanju Izvješća o radu za 2022. godinu i davanju suglasnosti na Plan rada za 2023. godinu JU „Dom zdravlja“ Novi Travnik , Zaključak o prihvatanju Izvješća o radu za 2022. godinu i davanju suglasnosti na Program rada za 2023. godinu JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik, Zaključak o prihvatanju Izvješća o radu za 2022. godinu i davanju suglasnosti na Program rada za 2023. godinu JU „Dječji vrtić“ Novi Travnik, Zaključak o prihvatanju Izvješća o radu za 2022. godinu i davanju suglasnosti na Plan rada za 2023. godinu JU Edukacijsko rehabilitacijski centar „Duga“ Novi Travnik.

Na kraju sjednice Općinsko vijeće prihvatilo je Informaciju o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.

0%