play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uskoro izlazi nova verzija PS-a 5

Sony zadovoljno trlja ruke zbog izvanrednih rezultata prodaje Play Stationa 5. Stoga su odlučili uložiti dodatne novce u gaming odjel.

Prodaja PS-a bila je suočena s nedostatkom čipova, pa se na omiljeni gaming gadget čekalo mjesecima. No, smirivanje situacije omogućilo je eksploziju prodaje. Stoga su iz Sonya odlučili izbaciti novu verziju Play Stationa.

Obožavatelji ne kriju oduševljenje zbog nove verzije koja bi trebala donijeti i novi dizajn. Interne vijesti govore da će se u buduće prodavati samo jedan model. Novi model bi se u prodaji mogao naći u rujnu ove godine .

Većina obožavatelja vjerojatno je još uzbuđenija zbog lansiranja novog modela PS5 . Već nekoliko mjeseci kruže glasine da je Sony promijenio dizajn PS5 i da će ubuduće prodavati samo jedan model . Više neće postojati digitalno i disk izdanje. Umjesto toga, novi bi se model prema zadanim postavkama trebao isporučivati bez pogona PS5. To bi se tada trebalo nuditi samo kao dodatni vanjski dodatak koji je povezan s konzolom putem USB-C.Henderson očekuje da će se novi model PS5 naći u prodaji u rujnu 2023. godine

0%