play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Nakon suspenzije, Messi ostaje i bez ugovora sa PSG-om

Lionel Messi, kako trenutačno stoje stvari, neće produljiti ugovor s PSG-om, klubom koju ga je upravo suspendirao na dva tjedna zbog kršenja discipline.

Naime, dan nakon domaćeg poraza od Lorienta Argentinac je propustio trening i otputovao u Saudijsku Arabiju s obitelji kako bi potpisao unosni ugovor po kojem je postao turistički ambasador te države.

Navodno je od trenera tražio odobrenje za putovanje, no nije ga dobio, pa je otputovao bez dozvole. Dobio je dvotjednu suspenziju, pa će nakon što ona istekne odigrati samo još tri utakmice.

S PSG-om ima dvogodišnji ugovor, uz opciju produljenja za još jednu sezonu ovog ljeta, no čini se da ta opcija gotovo sigurno neće biti aktivirana.

Tako je pred svjetskim prvakom iz Katara ovog ljeta velika odluka o nastavku karijere. Mnogi priželjkuju njegov povratak u Barcelonu, no katalonski velikan ima problema s novcem i Messi bi vjerojatno imao manje primanja nego što može dobiti na drugim mjestima. Slična je situacija i s drugim europskim nogometnim velikanima, teško je očekivati da je neki spreman ponuditi 35-godišnjem Argentincu plaću kakvu očekuje.

Po svim parametrima najrealnije se čine izvaneuropske opcije. Za njega je navodno zainteresiran saudijski Al Hilal, ali i Beckhamov Inter Miami.

0%