play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Zlatna generacija Karate kluba “Mladost” Vitez

U subotu 29. travnja, u Zenici je odražano Državno prvenstvo za djecu na kojem je sudjelovalo 885 natjecatelja iz 112 karate klubova sa područja cijele BiH. 

Na turniru su sudjelovali i članovi Karate kluba “Mladost” iz Viteza koji su osvojili četrnaeset medalja i to sedam zlatnih, četiri srebrene i tri brončane, te u ukupnom plasmanu zauzeli zavidnu prvu poziciju.

Zlatne medalju se osvojili Adilović Zahra u kategorijii kate djevojčice 9 godina, Iman Livnjak u kategoriji kate djevojčice 8 godina, Adilović Hamza u kategorijama kate dječaci 10 godina i ženski kata tim 8/9 godina u sastavu Adilović Zahra, Livnjak Iman i Tabak Ena, Gudelj Marija u kategriji borbe djevojčice 10 god. -34kg, Plivčić Emrah u kategoriji borbe U14 -40kg i Sadibašić Šejla u kategoriji borbe djevojčice 11 god- 44kg.+

Srebrne medalje su osvojili Tabak Ena u kategoriji kate djevojčice 9 godina,Emel Mangić u kategoriji kate dječaci 11 godina, muški kata tim 9/10 god u sastavu Sebastijan Paradžik, Adilović Hamza i Emel Mangić i Grbavac Gabrijela u kategoriji borbe djevojčice 11god-36 kg i ,dok su se brončanim medaljama okitili Spahić Emir u kategoriji borbe dječaci 11 god -45kg, Spahić Balmin u kategoriji borbe muškarci U14 +55kg i Adilović Hamza u kategoriji borbe dječaci 10 godina -35kg.

Šef stručnog štaba karate kluba“Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, je prezadovoljan postignutim rezultatima te se nada da ovaj trud i rezultati neće biti uzaludni te da će se za ovu djecu uspjeti osigurati sredstva za odlazak na Balkansko prvenstvo koje se održava od 26. do 28. svibnja tekuće godine u Baru u Crnoj Gori.

0%