if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Ronaldo bi se uskoro mogao vratiti u Real Madrid

Cristiano Ronaldo neće se dugo zadržati u Al Nassru, klubu iz Saudijske Arabije za koji je potpisao uz godišnju plaću od 200 milijuna eura. Prilagodba portugalske zvijezde na tamošnju kulturu ide teže od očekivanog, jezik je problem, a odlazak u destinaciju s ruba nogometne mape ionako je bio uvjetovan manjkom dobrih ponuda i jakom platežnom moći kluba koji ga je doveo. Rastanak će uslijediti vrlo brzo, a Ronaldo bi se trebao vratiti u Real Madrid.

Pišu to španjolski mediji uz napomenu da se 38-godišnja zvijezda portugalske reprezentacije neće vratiti u ulozi igrača, nego ga kad napusti Al Nassr čeka funkcija u klubu, najvjerojatnije ona ambasadora velikana sa Santiaga Bernabeua.

Kako navodi El Nacional, predsjednik kluba “Florentino Perez dao je garanciju Ronaldu da mu neće nedostajati posla na Santiagu Bernabeuu”. “Očito je da se on onamo ne bi vratio kao igrač, to je krug koji se smatra zatvorenim. Ronaldu će biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka uloga u organizacijskoj shemi kluba”, dodaju.

Ronaldo je potpisao dvogodišnji ugovor s Al Nassrom od kojeg, vjeruje se, zarađuje 70 milijuna eura po sezoni. Preostali iznos do 200 milijuna dogovoren je tako da mu pristiže novac od prava na korištenje njegovog lika i djela. Sezonu će vjerojatno završiti bez trofeja.

0%