play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Novotravničanka Petra Djak osvojila treće mjesto na Radijskom festivalu

Prva nagrada stručnog žirija Radio festivala Radio Žepča ostaje u Žepču jer ju je osvojila Laura Jozić za izvedbu skladbe Monday morning, nagrada publika putuje u Ramu Mariji Anđelić za izvedbu skladbe Jedina.

Kao i prethodnih godina organizacijski odbor festivala, odlučio je da i ove godine finale bude organizirano tako da nam se svi finalisti, kroz prethodno snimljene materijale, predstave u programu Radio Žepča, i partnerskih radio postaja.

U finalnoj emisiji predstavilo nam se deset natjecatelja iz Livna, Rame, Zavidovića, Busovače, Odžaka, Maglaja, Novog Travnika i Žepča, a emisiju iz studija Radio Žepča izravno su prenosile i mnogobrojne partnerske radio postaje.

Prema zbroju ocjena stručnog žirija, prvo mjesto pripalo je domaćoj predstavnici Lauri Jozić s osvojenih 49 bodova za izvođenje skladbe Monday morning.

Druga nagrada putuje u Ramu natjecateljici Josipi Bošnjak Šudić za izvođenje skladbe Sve dok sanjam, treća nagrada stručnog žirija odlazi u Novi Travnik natjecateljici Petri Djak koja nam se predstavila sa skladbom Diamonds.

Pobjednica publike, koju je odredio zbroj telefonskog glasovanja je Marija Anđelić iz Rame za izvedbu skladbe Jedina.

0%