play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Pogledajte trailer za nove Transformerse

Najnoviji trailer za Transformers: Rise Of The Beasts, koji je u samo jednom danu prikupio 12 milijuna pregleda, prikazuje puno automobilske akcije i, naravno, neke borbene robote. Radnja novog filma odvija se 1994. godine, a premijera je najavljena za 9. lipnja.

U traileru se pojavljuju srebrni Porsche 911 (Mirage), Chevrolet Camaro, Nissan Skyline GT-R i VW Transporter. Optimus Prime zadržava svoj kamionski oblik. Filmski nastavak između ostalog donosi i novog Autobota u liku prelijepog Porschea 911 generacije 964.

Režiju potpisuje Steven Caple Jr., a u konkurenciji ljudske ekipe glavne zvijezde su bivši zapovjednik Noah, kojeg glumi Anthony Ramos i Elena koja je u filmu muzejski istraživač, a glumi ju Dominique Fishback.

Ovaj nastavak stiže kao poveznica s TV serijom i donosi Maximalse. Ren Perlman utjelovit će gorilu Optimusa Primala, jednog od Maximala, a Michelle Yeoh bit će sokol Airazor. Glavna prijetnja u filmu je Unicron, lik koji je bio negativac i u filmu The Transformers: The Movie iz 1986.

0%