play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Objavljen dugoočekivani trailer za film Igre gladi

Lionsgate je objavio dugoočekivani trailer za svoj prequel filma Igre gladi, nazvan Igre gladi: Balada pjevica i zmija. U traileru možemo vidjeti glavne likove Lucy Gray Baird, koju glumi Rachel Zegler, i Coriolanusa Snowa, kojeg glumi Tom Blyth. U sporednim ulogama imamo Petera Dinklagea, koji glumi osvetoljubivog Cascu Highbottomoma, dekana Akademije koji je osmislio Igre gladi, a uz njega imamo i Violu Davis koja glumi Volumniu Gaul, glavnog tvorca Igri gladi, donosi Deadline.

Film prati desetu godišnjicu Igri gladi, smještenu 64 godine prije prvog filma. Lucy predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Njegova stajališta u ovom filmu su znatno drukčija, desetljećima prije nego što je postao Panemov tiranin.

Lucy ne predviđaju pobjedu ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow misli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica a tko zmija.

Teme koje film istražuje su sloboda i tiranija, dobro i zlo, te kako oboje mogu postojati istovremeno i zašto ljudi biraju jedno umjesto drugog. Panem u filmu je neprepoznatljiv, prepun je dizalica i građevinskih radova jer se obnavlja desetljeće nakon brutalnog građanskog rata.

Prequel globalne franšize vrijedne 3 milijarde dolara stiže u kina širom svijeta 17. studenog. Film režira Francis Lawrence, koji je režirao tri nastavka Igri gladi. Lawrence uz to radi i kao producent uz Ninu Jacobson i Brada Simpsona. Autorica književnog serijala Igre gladi, Suzanne Collins, je izvršna producentica uz Tima Palena i Jima Millera.

0%