play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Grad Vitez bogatim programom obilježava Dan općine

Danas, 28. travnja, nizom manifestacija, Vitez će obilježiti Dan općine.

S početkom od 11:00 sati, u kongresnoj dvorani hotela Central biti održana svečana sjednica Općinskog vijeća Vitez. Istoga dana planiraju se i drugi događaji, a kao središnji ističe se koncert banda Innuendo od 19:00. Uoči nastupa ove grupe okupljene će zabavljati DJ Gogs.

Također, ponovno će biti održan defile gradskim ulicama u kojemu će se predstaviti sportski i drugi kolektivi iz općine Vitez. Početak defilea je planiran u 17:30, s polazištem od Gradske sportske dvorane.

Naravno, ovogodišnji Dan općine Vitez neće proći bez vatrometa, bogate ugostiteljske ponude te štandova na kojima će lokalni umjetnici, kreativci i obrtnici prodavati artikle koje izrađuju.

Kako bi ova javna manifestacija na otvorenom prošla u najboljem redu za promet će biti zatvorene ulice Hrvatskih branitelja (od restorana Maestral do robne kuće Best) i Silvija Strahimira Kranjčevića (ispred Hrvatskog doma).

„Proslavimo zajedno Dan općine Vitez, uživajmo u dobroj zabavi koju pripremamo u zajedništvu sa svima kojima je Vitez u srcu“, poručuju iz Organizacijskog odbora manifestacije Dani općine Vitez.

0%