play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Zenica zatrpana u smeću

Grad Zenica ima dugogodišnju ugovor s firmom Alba o održavanju gradskih površina i odvozu smeća.

No, aktualna gradska vlast predvođena načelnikom Fuadom Kasumovićem ne izvršava svoje obveze prema zeničkoj Albi zbog čega je ova firma obustavila svoje usluge. Naime, kako doznajemo gradska uprava nije platila za usluge Albe, zbog čega je firma bila primorana obustaviti svoje usluge.

Ma društvenim mrežama su se brzo proširile slike o povećanoj količini smeća u gradu. Smeće je primjetno na svim dijelovima grada, a kante na najposjećenijim šetnicama su pretrpane.

Ni zelene površine nisu uređene, a firma Alba je čuvena po tome kako kvalitetno održavaju gradske površine u gradu čelika. Brojne zelene površine nisu pokošene.

Kalo smo doznali od firme Alba, grad Zenica nije još potpisao ugovor o uslugama za ovu godinu. I dok se čeka rješenje problema, brije bolesti se mogu pojaviti iz smeća koje se preko tjedan dana ne odvozi.

Nekadašnji azil pasa ne funkcionira, a povećan broj pasa lutalica i ponovni napadi prerastaju u još jedan problem grada, čiji se gradonačelnik hvali milijunima koje je uštedio, dok se grad polako pretvara u građevinski urbicid

0%