if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uskoro jednostavnije putovanje uz WizzAir pretplatu

Niskotarifni avio-operater Wizz Air u svojoj ponudi će od svibnja imati i model pretplate – putnici će kroz razdoblje od šest mjeseci moći uplaćivati paušalni iznos, a zauzvrat će svaki mjesec moći odabrati jedan let, u jednom smjeru ili povratni.

Model pretplate Wizz Air MultiPass zasad će biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji te internacionalnim prema Poljskoj, a putnici će na raspolaganju imati četiri opcije – odabrati pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetni ukrcaj, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Kako piše portal Travelpuls, oni koji se odluče na pretplatu, prvu kartu mogu kupiti odmah, s time da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec.

“Putnici ovime za fiksnu cijenu dobivaju odličnu ponudu za nadolazeću ljetnu sezonu, a istovremeno ne trebaju nadgledati cijene i planirati putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu.

Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe”, navodi se u priopćenju kompanije.

0%