play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

U nedjelju počinje “Srpska Open”, evo koja su pravila sa posjetitelje

Iz Ministarstva unutarnjih poslova RS-a savjetovali su građane Banje Luke i sve koji budu dolazili na teniski turnir o pravilima ponašanja te im objasnili koje sve procedure moraju poštovati.

Navodi se kako će svi posjetitelji proći preglede kod policijskih službenika na ulazima gdje se održava turnir, a preporuka je izdata s ciljem izbjegavanja gužvi dolazi dva sata prije zakazanog meča. Uz policijske službenike su angažirani i kadeti Policijske akademije, a oni će raditi kao volonteri.

Apeliraju na građane da policiji prijave svako sumnjivo ponašanje, a na snazi je zabrana upotrebe dronova u blizini teniskog centra.

U priopćenju iz MUP-a se navodi da policijski službenici nastavljaju i sa identificiranjem lica koja se bave preprodajom ulaznica s ciljem njihovog procesuiranja i sankcioniranja. “Karte od ovih lica bit će oduzete i organizator će ih poništiti, a lica će biti sankcionirana u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru RS-a”, navedeno je u priopćenju.

Obaveza je da se svi pridržavaju službenih pravila ponašanja koje je izdao organizator, a to je da na turnir ne nose alkohol, velike ruksake, torbe, kišobrane i slično.

Teniski kompleks je kapaciteta 6.000 mjesta, a Vlada RS-a je za ovaj projekat izdvojila 34 miliona KM.

Uz najveće zvijezde Novaka Đokovića i Stana Wawrinku, poznato je da će na turniru u našoj zemlji sudjelovati: Damir Džumhur, Andrej Rubljov, Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Tallon Griekspoor, Richard Gasquet, Jirži Lehečka, Benjamin Bonzi, Alex Molcan, Laslo Đere, Grégoire Barrère, Federico Coria, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Juan Pablo Varillas, Aleksej Popirin, Hamad Međedović, Gael Monfils i Marco Cecchinato.

Podsjećamo, razlog prelaska turnira u Banja Luku je kako bi organizatori turnira u Beogradu mogli da naprave iskorak u infrastrukturi i u budućnosti organiziraju turnir iz ATP 500 serije. Do sada su najveći turniri u BiH bili sa Challenger Toura. Turnir će se igrati od 16. do 23. travnja.

0%