play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Što donosi IOS 17 korisnicima Apple mobitela?

Korisnici Apple uređaja svakog ljeta dobijaju nadogradnju softwarea na svojim uređajima, pa će korisnici ovog ljeta dobiti nadogradnju na IOS 17 sustav.

Iako još ne postoje službene informacije o poboljšanjima, svako ažuriranje donijelo je određenih noviteta i poboljšanja.Što bi se sve trebalo pojaviti kao novitet na IOS 17?

Brojni stručnjaci smatraju kako će Apple konačno otvoriti mogućnost instaliranja aplikacija iz alternativnih trgovina. Naime, aplikacije bi se mogle isntalirati uz pomoć sideloada, a korisnici android uređaja godinama imaju tu mogućnost. Naime, najnovije direktive iz EU omogućuju instalacije aplikacija iz alternativnih trgovina.

Apple želi unaprijediti Carplax opciju, kojom želi poboljšati infotainment elemente u automobilima i korištenje učiniti praktičnijim. Različite iPhone funkcije trebale bi biti još jasnije prikazane na infotainment elementima u automobilima.

Internene informaccije ukazuju da bi se u buduće beta programu moći pridružiti samo s računom programera, što je velika novost. Upravljački centar će se u potpunosti redizajnirati, što će omogućiti preglednost.

Ažuriranje prema neprovjerenim informacijama donosi poboljšnja na polju perfomansi i stabilnosti.

0%