if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Općina Novi Travnik završila projekte utopljavanja Vatrogasnog doma

Vatrogasni dom Novi Travnik u prethodnom razdoblju renoviran je i u unutarnjem dijelu na način da je izvršeno uređenje ureda, a vatrogasci su na raspolaganje dobili novu kuhinju kako bi u vrijeme dežurstva imali adekvatan prostor za konzumaciju hrane.

Kroz projekt unapređenja energetske efikasnosti zgrade Vatrogasnog doma urađena je nova termo fasada, izmijenjeni oluci, postavljene klupice uz prozore i izvršeni drugi radovi čime je završeno kompletno vanjsko uređenje.

Osim ljepšeg izgleda, novom fasadom Vatrogasni dom je dobio na energetskoj učinkovitosti čime će se efekti uštede energije za zagrijavanje uredskog prostora a osobito garaža u kojima su smještena intervencijska vozila vidjeti odmah a osobito u narednoj sezoni grijanja.

Uz stvaranje kvalitetno boljih prostora za zbrinjavanje vozila, u bitna poboljšanje uvjeta rada uposlenih u profesionalnoj vatrogasnoj jedinici svakako spada i izvršena kompletna nadogradnja intervencijskog vozila Steyr, gdje se praktično kroz provedenu nabavu dobilo novo vozilo. Obzirom da vozilo Steyer svojim karakteristikama sada spada u red suvremenih vozila, očekivati je da će se usluga intervencija vatrogasne jedinice znatno povećati u smislu efikasnosti i kvaliteta usluge.

Treba naglasiti da je Općina Novi Travnik profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Novi Travnik početkom
godine na raspolaganje stavila potpuno novo intervencijsko vozilo za rad na terenu čime je tehnička
spremnost podignuta na visoku razinu.

0%