play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Centralna Business Forum 22. i 23. Rujna u Vitezu

Centralna Business Forum 2023 će se po prvi put 22. i 23. Rujna u organizaciji udruge “PRONT” održati u Vitezu, u hotelu Central koji se nalazi u sklopu Franšiznog centra u Vitezu.

Centralna Business Forum će na jednom mjestu okupiti snažnu zajednicu najuspješnijih organizacija, poslovnih lidera, direktora, CEO, vlasnika i eksperata iz različitih oblasti biznisa u regiji Balkana.

Tema Centralna Business Foruma u Vitezu usmjerena je na četiri oblasti, na energetski razvoj BiH, jačanje IT sektora u BiH,  razvoj turističkih potencijala Bosne i Hercegovine i na drvno-prerađivačku industriju, kao glavni oslonac razvoja bh gospodarstva.

Forum je namijenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, timovima koji upravljaju inovacijama, R&D menadžerima, vlasnicima biznisa, kao i donosiocima političkih odluka u BiH i regiji.

Organizatori najavljuju da će okupiti vodeće regionalne eksperte, mislioce i lidere iz oblasti biznisa i omogućiti sudionicima, da u direktnom kontaktu na radionicama, predavanjima i panel diskusijama razmjene stavove i znanje sa svjetskim stručnjacima na temu energetike, drvne industrije, organizacijske budućnosti, agilnosti, održivosti, transformacije, inovacijama u IT sektoru i upravljanjem prirodnim resursima kojima raspolaže BiH.

Prijavite se na Centralna Business Forum u Vitezu i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto među svjetskim stručnjacima.

Svoj dolazak na CBF potvrdio je i najbolji Hrvatski stručnjak za Google oglašavanje, Google Ads ekspert Miroslav Varga, kao i brojni drugi uspješni menađeri, akademski profesori, ugledni gospodarstvenici i potencijalni investitori u BiH.

Program 1.Centralna Business Foruma uskoro će biti objavljen na službenoj stranici www.centralnabusinessforum.com

0%