if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

OGŠ Jakova Gotovca slavi svoj 54. rođendan koncertom u Jajcu

OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik 4. travnja proslavlja svoj 54-ti rođendan i 26 rođendan Područnog odjela glazbene škole u Jajcu.

Svečani koncert u povodu Dan škole održati će se u Domu kulture Jajce sa početkom u 18 sati. Uz učenike iz matične škole nastupiti će i učenici područnih odjela iz Nove Bile, Viteza, Busovače i domaćina Jajca. Oni će pokazati svoje umijeće muziciranja na instrumentima koje izučavaju u našoj glazbenoj školi.

I ove godine glazbena škola će ugosti svoje bivše učenike koji su nastavili živjeti i voljeti glazbu. Jedan od njih je Tomilsav Čorić, učenik četvrtog razreda SGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik, odsjek solo pjevanje u klasi profesorice Monike Arapović. Svečarsku glazbenu večer će uveličati i Gabriela Blaž iz Viteza, studentica četvrte godine klavira na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu u klasi profesorice Nevene Ćeklić.

Već tradicionalno na ovaj važan dan škola sklapa prijateljstvo sa nekom od glazbenih škola. Ovoga puta obnavljamo suradnju sa učenicima i profesorima Glazbene škole Makarska, na čelu sa ravnateljem Željkom Vlahom.

Ovo je pozivnica za sve, posebno za ljubitelje umjetničke glazbe da dođu na koncert i zajedno sa učenicima i zaposlenicima glazbene škole proslave ovaj poseban dan.

Radujemo se Vašem dolasku!

0%