play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Posjetite najsretniju zemlju na svijetu potpuno besplatno: Finska plaća sve da dokaže zašto je prva

Finska vlada odlučila je pokazati zašto je njihova zemlja najsretnija na svijetu i privilegiju da to vide potpuno besplatno imati će deset ljudi koji se prijave na njihov poziv. 

U ponedeljak, 20. ožujka, izašao je Svjetski izvještaj o sreći koji je pokazao da je Finska, šestu godinu zaredom, najsretnija zemlja na svijetu. 

Da bi tu sreću podijelili s ljudima van svoje zemlje, Finci su odlučili dati priliku za deset osoba da, kako oni sami kažu, nauče biti sretni. 

Deset sretnika bi dobilo četverodnevni put u Kuru distrikt, blizu finskih jezera. Radi se o luksuznom dijelu ove države.

Tamo bi dobili privatnu sobu, saunu i spa, te druge stvari koje nisu naveli konkretno. Sve bi to bilo potpuno besplatno, a Finska bi pokrila i putne troškove. 

Prijave se vrše na ovoj stranici, a da bi dobili priliku, morate snimiti kratki video gdje objašnjavate zašto ste ‘potajno Finac ili Finkinja’. 

Prijave su otvorene do drugog travnja, a morate pristati i da vas se snima za potrebe promotivnih videa turističke zajednice Finske.

0%