play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Dobra prilika za posao: Kralj Charles III. traži novog pomoćnog kuhara za Buckinghamsku palaču

Kralj Charles III. (74) traži novog pomoćnog kuhara za Buckinghamsku palaču. Novi zamjenik kuhara treba kuhati ne samo za monarha, već i za zaposlenike palače i goste na velikim državnim domjencima, kako je navedeno u oglasu za posao. 

“Ovaj posao je uistinu jedinstven”, navodi se. “Premier Sous Chef” pomoći će voditi “tim talentiranih profesionalaca u kraljevskim kuhinjama”.

O budućim zadacima pomoćnog kuhara piše: “Kao pomoć kuharu, nadgledate svakodnevnu pripremu jela i osiguravate da je svaki obrok najviših standarda, bilo da se radi o obrocima osoblja ili velikom državnom banketu.”

Novi pomoćni kuhar pridružit će se timu od 30 članova koji djeluje iz šest različitih rezidencija, čineći “mogućnosti i raznolikost koju nudi ova uloga bez premca”.

Oglas za posao se nastavlja: “Razvit ćete i pripremiti različite jelovnike i nabavljati najbolje sezonske sastojke, kao i pomoći u upravljanju razinama zaliha i koordinaciji popisa zaposlenika.”

Prijave su otvorene za kuhare koji su “visokokvalificirani i iskusni”, već su radili na upravljačkoj razini i dolaze iz vrhunskog restorana ili ugostiteljskog obrta s pet zvjezdica.

Također bi bilo korisno da novi zaposlenik palače ima iskustva u veganskoj kuhinji. Kralj Charles jede veganska jela jedan dan u tjednu i vegetarijanska dva dana u tjednu, kako je jednom otkrio u razgovoru za BBC, piše Slobodna Dalmacija. 

Oglas možete vidjeti ovdje: https://theroyalhousehold.tal.net/vx/lang-en-GB/mobile-0/appcentre-1/brand-3/candidate/so/pm/1/pl/4/opp/2863-Premier-Sous-Chef/en-GB

0%