play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Danijela Martinović predstavila spot za pjesmu “Vjerujem ljudima”

Danijela Martinović predstavila je spot za pjesmu Vjerujem ljudima. Iako je pjesma objavljena prije nekoliko mjeseci, realizacija spota je, kaže, zbog iznimne priče potrajala duže.

“Pjesmu sam snimila prije nekoliko mjeseci i već na prvo slušanje zazvučala mi je kao oda ljudima, oda dobrog koje živi u srcu svakog čovjeka. Tako sam došla do malog izazova jer naprosto nisam znala kako spotom prenijeti tu poruku. Na kraju smo za goste u spotu odabrali stvarne ljude koji svojim životom potvrđuju kako je neophodno vjerovati ljudima”, ispričala je Danijela.

Dio spota su i fotografije i uspomene koje su mjesecima Danijelini obožavatelji slali na njezin poziv:

“Znači, dobila sam stotine naših zajedničkih fotografija, od 90-ih godina do danas! Mislim da sam uspjela veliki dio fotografija staviti u spot i nadam se da će se svi uspjeti pronaći u spotu i još jedno hvala svima jer ste i vi dio priče Vjerujem ljudima”, poručila je pjevačica.

Danijela je predstavila ljude koji su bili dio ovog projekta…

Ivan Brezovečki, vatrogasac

“Svakodnevni heroj čije stvarne priče s terena zvuče kao scenarij holivudskog filma. Spašavanje života i pomaganje drugome njegov je zadatak i, kako kaže, najljepša nagrada.”

Marija Butković, osnivačica udruge Zajedno brišemo ožiljke

“Kao jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica, Marija je svoje znanje iskoristila kako bi ženama koje se suoče s dijagnozom karcinoma te kemoterapijom ponudila mogućnost repigmentacije obrva, kao i nakon djelomične ili potpune mastektomije, i 3D repigmentiranje areole i bradavice. Tretman je to, kaže Marija, koji ženama jako olakšava da prebrode sve faze liječenja i vrati im samopouzdanje nakon izlječenja.”

Marko Babić, arhitekt i autor knjige Putovanje zvano igra

“Nakon dijagnoze teške bolesti Marko je svojim duhom i pozitivnošću osvojio široke mase. Počevši od inspirativne izjave Kobea Bryanta o tome da djecu moramo voditi primjerom jer jedino tako mogu naučiti od nas – Marko je odlučio preuzeti taj koncept i voditi primjerom. No s obzirom na to da su njegove djevojčice još uvijek premale, shvatio je da je pisanje najprirodniji medij za ostavljanje traga.

Tako je počeo pisati knjigu, a onda i objavio na Instagramu Nisam više bolestan post. Ni u najluđim snovima nije mogao zamisliti čime će to rezultirati. Od toga da želi pokazati primjerom svojim djevojčicama došao je u situaciju da primjerom pokazuje puno široj publici.”

Josip Zima

“S 19 godina pao je s balkona i ostao prikovan za kolica. Smisao je našao u sportu te je predstavljao Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Pekingu.”

Nives Gotovac, Maja Šoić i Dorijana Kavčić

“Žene koje su Danijelu podučile na znakovnom jeziku reći Vjerujem ljudima, a to čine i svakodnevno kroz Hrvatsko društvo prevoditelja znakovnog jezika za gluhe.”

0%