play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Članovi KK “Mladost” Vitez briljirali na Federalnom prvenstvu u Zenici

U subotu 18. ožujka 2023. god , u Zenici održano je 18. Federalno prvenstvo za djecu na kojem je sudjelovalo 750 natjecatelja iz 83 karate kluba sa područja Federacije BiH. Ovo je do sada najbrojnije Federalno natjecanje u karateu.

Na natjecanju su nastupili i članovi Karate kluba “Mladost” iz Viteza koji su osvojili dvanaest medalja i to osam zlatnih, tri srebrene i jednu brončanu. U ukupnom plasmanu zauzeli su zavidnu prvu poziciju.

Zlatne medalju se osvojili Adilović Zahra u kategoriji kate djevojčice 9 godina, Adilović Hamza u kategorijama kate dječaci 10 godina i borbe dječaci 10 god.-35kg, Plivčić Emrah u kategoriji borbe U14 -40kg, Gudelj Marija u kategoriji borbe djevojčice 10 god. -34kg, Gabrijela Grbavac u kategoriji borbe djevojčice 11 god.-36kg., te muški kata tim 9/10 god u sastavu Sebastijan Paradžik, Adilović Hamza i Emel Mangić, i ženski kata tim 8/9 godina u sastavu Tabak Ena , Livnjak Iman i Adilović Zahra.

Srebrene medalje su osvojili Iman Livnjak u kategoriji kate djevojčice 8 godina, Tabak Ena u kategoriji kate djevojčice 9 godina i Parađik Sebastijan u kategoriji borbe dječaci 11god-40kg,dok se brončanom medaljom okitio Spahić Emir u kategoriji borbe dječaci 11 god -45kg.

Šef stručnog štaba karate kluba “Mladost” Vitez, Aldin Adilović, je prezadovoljan postignutim rezultatima te se nada još i boljim rezultatima na skorašnjem Državnom prvenstvu za djecu kao i Izbornom natjecanju za djecu, kadete, juniore i U21 seniore BH Sarajevo Open početkom travnja.

0%