play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Za vikend otvaranje biciklističke sezone 2023 u SBK

U organizaciji Turističke zajednice SBK/KSB i Biciklističkog kluba “Vitez” u nedjelju, 19. ožujka, održat će se proljetna biciklistička vožnja “Vožnja Ćirinom stazom Vitez-Lašva-Vitez” kojom će ujedno biti otvorena biciklistička sezona 2023.

Ovo je sjajna prilika za ljubitelje biciklizma i rekreativnih aktivnosti da uživaju u prekrasnom krajoliku i svježem zraku dok voze starom željezničkom prugom od Viteza do Lašve. Ova vrsta vožnje biciklom može pružiti jedinstveno iskustvo, a moguće je da će biti i puno zanimljivih stajanja i pogleda duž rute.

Svakako je važno naglasiti da je standardna biciklistička oprema obavezna kako bi se osigurala sigurnost i izbjegle eventualne nezgode. To uključuje kacigu, adekvatnu sportsku odjeću, udobne i prikladne cipele, kao i bocu s vodom kako bi se izbjegla dehidracija tijekom vožnje.

Očekivanje ugodnog i sunčanog vremena dodatni je plus za ovaj događaj. Međutim, uvijek je važno provjeriti vremensku prognozu prije odlaska na vožnju i pripremiti se za sve uvjete.

U svakom slučaju, ovo zvuči kao sjajna prilika da se družite i uživate u rekreacijskoj vožnji biciklom u prekrasnom okruženju. Nadam se da će svi sudionici uživati u ovom događaju i sigurno stići do cilja.

Polazak je zakazan za 12:30 sati ispred Caffe Kaktus u Vitezu.

0%