play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Plesne i fitness koreografije za proslavu Dana općine Travnik uz “Zumbu sa Ivanom”

Udruženja za sport i rekreaciju “Zumba sa Ivanom” ove godine pridružilo se brojnim udruženjima i pojedincima u obilježavanju Dana općine Travnik.

U JU Centar za kulturu općine Travnik jučer su članice “Zumbe sa Ivanom” prezentirale plesne i fitness koreografije u okviru pjesme “zaplešimo povodom Dana općine Travnik”.

Direktorica Udruženje za sport i rekreaciju ,,Zumba sa Ivanom” Ivana Budimir je istaknula da su počašćene što su dobile priliku da daju svoj doprinos u obilježavanju Dana općine Travnik onako kako to one najbolje znaju, kroz ples.

“Udruženje za sport i rekreaciju ,,Zumba sa Ivanom” aktivno već sedam godina u Travniku ispunjava svoje ciljeve poticanja, razvijanja i unapređivanja rekreativnih aktivnosti kako kod djece i omladine, tako i kod zrelije populacije”, istaknula je Budimir.

Dodala je da su sudionici brojnih manifestacija na koje se rado odazivaju baš kao i na ovu danas, kojom kako je naglasila dokazuju također koliko im je stalo do grada Travnika. Također je uputila poziv svim ljubiteljima kombinacije plesa i fitnessa da im se pridruže na redovnim treninzima koje održavaju u sali Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić”.

0%