play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Otvoren festival kave, čaja i čokolade u Sarajevu

U Sarajevu je počeo najveći festival kave, čaja, čokolade i prateće opreme u regiji, 8. po redu Porsche Sarajevo Coffee Fest.

Posjetitelji na festivalu imaju priliku uživati u širokom asortimanu predstavljenih brendova te bogatom programu koji će trajati dva dana.

Program je koncipiran u više različitih segmenata te će se tijekom prvog dana održati radionice i prezentacije, predstavit će se veliki broj izlagača poznatih brendova kave, specialty coffee, čajeva, toplih čokolada kao i horeca opreme, što je ujedno dobra prilika za mnoge ugostitelje i hotelijere da na jednom mjestu ostvare dobre poslovne kontakte i suradnju.

Ulaz je besplatan, a festival će prvog dana biti otvoren od 12 do 20 sati.

Drugi dan, koji je rezerviran za 8. NLB Latte Art Challenge Sarajevo otvorit će vrata od 11 do 19 sati.

Ovo natjecanje će ove godine zasigurno okupiti 22 najsmjelijih barista, koji će se natjecati za prestižne nagrade – tri u ukupnom poretku i jednu na državnoj razini kao i nekoliko specijalnih nagrada partnera festivala. Natjecatelji se natječu u dvije kategorije – Latte Art i Latte Art mega. a umjetnost izvlačenja motiva bit će realizirana uz oficijelno mlijeko festivala Meggle.

Prva kategorija zahtjeva od natjecatelja da svojim umijećem i znanjem izvuku jedan od osnovnih motiva: srce, rosetu, tulip, leteće srce i labud, i to nacrtaju na šoljici. U drugoj kategoriji natjecatelji moraju pokazati maksimum svoje kreativnosti, pa tako mogu sami da odrede crtež, način serviranja i posuđe koje će koristiti.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje kave, čaja i čokolade da posjete ovogodišnji 8. Porsche Sarajevo Coffee Fest i uživaju u istinskom dvodnevnom spektaklu.

0%