play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Let 3 predstavio spot za Mamu ŠČ!

Večeras je u HTV-ovom središnjem Dnevniku premijerno prikazan videospot za pjesmu Mama ŠČ! s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu. Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuju Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

Kostimi će im, kažu članovi grupe u Dnevniku, ostati jednaki kao i na Dori. Sredinom sljedećeg tjedna predstavit će i traktor, iako njime ne mogu na eurovizijsku pozornicu. 

“Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spotovske produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je, uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak”, rekao je Zoran Prodanović Prlja o spotu.

“Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-ju je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga”, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Podsjetimo, na službenom YouTube kanalu Eurosonga prije tri tjedna, nakon što je Hrvatska izabrala svoje predstavnike za ovo glazbeno natjecanje, objavljen je njihov nastup s Dore. On je dosad skupio 2.7 milijuna pregleda. Više pregleda ima jedino predstavnica Norveške Alessandra s pjesmom Queen of Kings, koja ima 3.2 milijuna pregleda.

0%