play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Doris Dragović oduševila publiku u Domu mladih u Sarajevu

Regionalna muzička zvijezda Doris Dragović sinoć je u Domu mladih u Sarajevu priredila sjajan koncert gdje je fanovima ispunila svaku muzičku želju.

Nakon 20 godina od posljednjeg nastupa u Sarajevu, Doris Dragović je održala koncert, gdje su prisutni fanovi imali priliku uživati u višesatnom nastupu s njenim najvećim hitovima kao što su “Malo mi za sriću triba”, “Gabrijel”, “Krivi ljudi”, “Marija Magdalena”, “Željo moja” i mnoge drugi.

Ovim koncertom, legendarna splitska pjevačica pokazala je da se njene pjesme i nakon 40 godina bogate karijere slušaju s jednakim žarom te da u njima uživaju i mlađe generacije, koje su rođene godinama nakon nekih od njenih najvećih hitova.

I sama Doris Dragović je prije dolaska u Sarajevo otkrila da se posebno raduje ovom nastupu, zbog činjenice da nije dugo bila na sarajevskoj sceni, a u intervjuu za Klix.ba otkrila je šta je razlog velike pauze od posljednjeg nastupa u Sarajevu.

“Možda sam trebala biti upornija, ali ipak je sve prirodnije I normalnije kad bilo kuda dolaziš po pozivu. Nije lako organizirati koncert. Milijun stvari treba posložiti i organizirati već u pripremnoj fazi, a kamoli dalje. Simpatično laičko poimanje je ‘staviš, plaćate i eto ti – gotovo’, ne znajući da su plakati gotovo pa završna faza. Time se bave pravi profesionalci. Meni su važni kvalitetni ljudi pa sam valjda takve čekala”, navela je Doris.

0%