play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Počelo obilježavanje manifestacije Dan općine Travnik

Svečanim defileom Svečanim defileom Bosanskom ulicom u organizaciji Puhačkog orkestra Muzičkog društva Travnik sinoć je u Travniku službeno započelo obilježavanje manifestacije Dan općine Travnik.

Kao i prethodnih godina, tradicionalnim defileom “U susret Danu općine Travnik”, najavljeno je da u narednim danima slijede brojni zanimljivi događaji u gradu, ističu organizatori.

Dan općine Travnik koji se obilježava 21. ožujka, ove godine doživljava svoje 12. izdanje, a u naredna dva tjedna ponudit će preko stotinu različitih kulturno-zabavnih i sportskih sadržaja.

Ovogodišnja manifestacija koja će se održavati u razdoblju od 07. do 21. ožujka na različitim lokacijama u Travniku, donosi brojne umjetničke izložbe i performanse, promocije knjiga i kazališnih predstava, raznovrsna edukativna predavanja i zabavne radionice za odrasle i najmlađe, ali i mnoštvo sportskih aktivnosti.

Organizatori ističu da je cilj obilježavanja manifestacije da se ujedinjeno prezentira sva raskoš Travnika, te da se organiziraju zanimljivi sadržaji u kojima mogu uživati sve generacijske skupine.

Kompletna manifestacija, kako je rečeno jeste svojevrstan poklon gradu, Travničanima ali i svim posjetiteljima od onih koji ovaj grad vole, žive i dišu.

0%