play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Objavljen natječaj za prijem na britansku zrakoplovnu vojnu akademiju

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine u srijedu 8. ožujka 2023. godine raspisalo je natječaj za prijam na Kraljevsku zrakoplovnu vojnu akademiju Cranwell u Velikoj Britaniji.

Na natječaj se mogu prijaviti mladići i djevojke iz civilstva, koji su uspješno završili prvi ciklus studija i koji na dan 16. veljače 2024. godine neće biti stariji od 27 godina, kao i pripadnici Oružanih snaga BiH koji uz završen prvi ciklus studija neće biti stariji od 29 godina na dan 24. srpnja 2023. godine.

Za prijam se zahtjeva visoko poznavanje engleskog jezika i visoka razina tjelesne pripremljenosti.

Detaljni uvjeti natječaja objavljeni su na službenoj web-stranici MO BiH, www.mod.gov.ba, na linkovima Oglasi/Konkursi ( shorturl.at/bpDEU ) i Postani pripadnik OS BiH ( shorturl.at/dy014 ). Natječaj je otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja.

Školovanje na Kraljevskoj zrakoplovnoj vojnoj akademiji Cranwell traje od 24. srpnja 2023. do 16. veljače 2024. godine. Po završetku školovanja, kadeti će biti primljeni u djelatnu službu u početnom činu časnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine – potporučnik.

0%