play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Munje se vraćaju nakon dva desetljeća

“Munje Opet” naziv je nastavka kultnog filma s početka 2000ih koji je režirao Radivoje Raša Andrić, a na YouTubeu je objavljen trailer koji prati Popa i Mareta nakon dva desetljeća.

Scenarij kao i u prvom dijelu potpisuje Srđan Anđelić, a glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, a tu su i mladi glumci poput Ivane Zečević, Marka Pavlovića i Stojše Oljačića.

Zanimljivo je da je ulogu u filmu “Munje Opet” ostvario i srbijanski reper Ivan Ivanović Đus. Za muziku su bili zaduženi Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Baby Motorolola i Prti Bege.

Sinopsis filma otkriva da, iako su prošle godine, kod Popa i Mareta sve je isto: “Nema djevojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvijek, ne razumiju se sa svijetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cvjeta, kralj je Beča i uspješni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pjevačice Mile Sile. Međutim, dio pjesme je ‘pozajmljen’ od školskih drugara.

Istovremeno velikodušni Gojko organizira proslavu godišnjice mature u Beču jer većina odjeljenja živi po svijetu. Zna se tko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, blijedi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione kemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu. Neka avantura počne, opet!”

Trailer navodi da će film u kinima u “Srbiji” biti dostupan od 30. ožujka, a u Bosni i Hercegovini je premijera zakazana za početak travnja.

0%