if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

KŠC „Petar Barbarić“ vrši predbilježbu djece za upis u prvi razred

Katolički školski centar „Petar Barbarić“- Osnovna škola Travnik u šk. 2023./2024. godini vrši predbilježbu djece za upis u prvi razred.

Informiraju se roditelji/skrbnici djece koja do 1. ožujka 2023. godine navršavaju pet godina i šest mjeseci života da će se predbilježba za upis u prvi (I.) razred devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u školskoj 2023./2024. godini vršiti u Tajništvu Škole svakim radnim danom od 10 do 14 sati u razdoblju od 6. ožujka do 24. ožujka 2023. godine ili putem upitnika prijavom na link na službenoj web-stranici Centra (www.ksc-travnik.net).

Predbilježba djece obavlja se radi pravovremenog planiranja upisa u prvi razred te organiziranja programa obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Osnovna škola Travnik nudi i mogućnost pohađanja produženog/cjelodnevnog boravka učenika svakim radnim danom od 7 do 17 sati.

O terminima procesa ispitivanja zrelosti učenika za polazak u školu i liječničkog pregleda prijavljene djece te dostavi potrebne dokumentacije za upis u prvi razred roditelji/skrbnici bit će pravovremeno informirani putem web-stranice Centra.

Budite dio Sustava katoličkih škola za Europu i kroz partnerski odnos sudjelujte u promicanju odgojno obrazovnih vrijednosti.

0%