play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Konstrakta objavila novu pjesmu i spot

Prošle godine je pjesmom In corpore sano osvojila čitavu europsku scenu, a Konstrakta je sada publici predstavila svoj novi singl Evo, obećavam.

Pjesmu je premijerno izvela na otvaranju prvog polufinala Pjesme za Euroviziju, te je u isto vrijeme na svim platformama predstavila zanimljivi spot.

Evo, obećavam je singl napisan u formi omnibusa i podijeljen je u tri poglavlja – “Depresivna sam”, “Anksiozan sam” i “Obećaj mi”. Tri redatelja su radila na jednom videu, koji je u samo nekoliko sati izazvao pravo oduševljenje i lavinu reakcija. Pjesma dotiče sva najprisutnija psihička stanja danas – anksioznost i depresiju.

Spot je nakon nekoliko sati od svoje premijere izazvao mnoštvo pozitivnih komentara, što je bilo i očekivano jer je donio potpuno novu svježinu i ljepotu koju ima samo Konstrakta.

Konstrakta je prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, osvojila je peto mjesto hitom “In corpore sano”. Pored toga, dobila je nagradu Marcel Bezansson, službeno priznanje Eurosonga koje se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi, a za koju su glasovali komentatori svake televizijske postaje koja je sudjelovala na Eurosongu.

Za one koji prije nisu pratili Konstraktin rad, otkrili su da je nastup na Eurosongu imao sličan smisao za konceptualni pristup njene sunarodnjakinje i umjetničke inspiracije Marine Abramović, a također smatraju da je Konstraktina autentičnost i kreativnost osvježavajuća i jedinstvena.

0%