play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Bogat program donose Dani općine Travnik

Kulturno-zabavna i sportska manifestacija Dan općine Travnik koja se službeno obilježava 21. ožujka, ove godine doživljava svoje 12. izdanje sa više od 100 sadržaja, a s ciljem promocije i popularizacije jedinstvenih travničkih vrijednosti.

Glasnogovornica manifestacija Aldijana Dizdar je istaknula da je Dan općine Travnik jedna od najsadržajnijih manifestacija na ovom području i događaj koji se priprema tijekom skoro cijele godine.

„Brojni umjetnici, sportaši, pojedinci i udruženja s nestrpljenjem iščekuju Dan općine Travnik kako bi iskoristili priliku za prezentaciju onoga što su tijekom cijele godine vrijedno pripremali, kao i da na svoj način doprinesu obilježavanju ovog, za općinu Travnik značajnog datuma“, kazala je Dizdar.

Prema njenim riječima, učešće su, kao i prethodnih godina prijavila brojna udruženja građana, nevladine organizacije, sportski klubovi, gospodarski subjekti, neformalne grupe građana, javne ustanove, kao i pojedinci.

Ovogodišnja manifestacija koja će se održavati u razdoblju od 07. do 21. ožujka na različitim lokacijama u Travniku, donosi brojne umjetničke izložbe i performanse, promocije knjiga i kazališnih predstava, raznovrsna edukacijska predavanja i zabavne radionice za odrasle i najmlađe, ali i mnoštvo sportskih aktivnosti.

Tajnica Općine Travnik i predsjednica Organizacijskog odbora manifestacije Aida Daul kazala je da je i ove godine planirano da se realiziraju i aktivnosti čiji je organizator Općina Travnik te će pored prepoznatljive “kajganijade” i “kluba neizlječivih Travničana” koji će ove godine ugostiti jednog od najuspješnijih bosanskohercegovačkih trenera popularnog Dragana Jovića- Gagca, svečane sjednice Općinskog vijeća Travnik, biti upriličeno i druženje načelnika sa umirovljenim zaposlenicima Općine Travnik.

“Sasvim je izvjesno da će mjesec ožujak u Travniku biti obogaćen brojnim zanimljivim događajima koje vrijedi posjetiti, a iskreno se nadam i vjerujem da ćemo i ove godine uspješno obilježiti ovaj datum onako kako to naša općina zaslužuje“, naglasila je Daul.

Ističu da ni ove godine nisu izostavili ni one najmlađe te da će pored brojnih sadržaja posvećenih upravo njima, imati i jedan cijeli dan samo za sebe u okviru kojeg će biti upriličeno višesatno druženje i zabava uz brojne zanimljive sadržaje kao i proslava rođendana djece prvorođenih beba na sam Dan općine Travnik.

Organizatori manifestacije poručuju da će Travnik zasigurno na proljeće biti mjesto dobre zabave i brojnih kulturno-sportskih događaja te da će svi moći pronaći nešto za sebe.

Dan općine Travnik, od 2012. godine obilježava se 21. ožujka i to na dan za koji se vežu brojna simbolična značenja, od kojih je najznačajniji dolazak proljeća i vremena kad se slavi život i sve budi i cvjeta, pa i raste trava, što opet ima veze i sa samim nazivom Travnika.

0%