if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Najbolji sportaši SBK za 2022. godinu su Kemal Šahović i Martina Čondra

Večeras je u Domu kulture u Novom Travniku održana 20. po redu manifestacija Izbor najboljeg sportaša SBK za 2022. godinu. Manifestacija je održana u organizaciji Sportskog saveza SBK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK/KSB.

Najboljim sportašem za prošlu godinu proglašen je Kemal Šahović iz Karate kluba “GS-TMT Travnik”, dok je za najbolju sportašicu izabrana Martina Čondra iz Biciklističkog kluba “Uspon” iz Busovače.

Najuspješniji sportaš u kategoriji ekipnih sportova je Dino Alkić, član Košarkaškog kluba “Promo-Donji Vakuf”, a Marina Lukić iz Ženskog nogometnog kluba “Iskra” Bugojno je najuspješnija sportašica ekipnih sportova.

U kategoriji kadeti najbolji sportaš je Ali Arnautović KK “GS-TMT” Travnik, najbolja sportašica je Patricija Jurišić KK “Kumite” Jajce, najbolja muška ekipa NK Jajce, a najbolja ženska ekipa je ŽNK “Iskra” Bugojno.

Kategorija juniori: Najboljim sportašem proglašen je Kenan Šiljak KK “GS-TMT” Travnik, najbolja sportašica Sata Hodžić KK “GS-TMT” Travnik, najbolja juniorska ekipa je NK “Romari” Vitez, dok je najbolja ženska juniorska ekipa Odbojkaški klub Vitez.

Za najuspješnijeg trenera proglašen je Adnan Arnautović, trener Karate kluba “Travnik GS-TMT” Travnik, a Semir Vrban, trener Ženskog nogometnog kluba “Iskra” Bugojno, je najuspješniji trener iz ekipnih sportova.

Najuspješnije ekipe su timovi Košarkaškog kluba “Promo Donji Vakuf” i Ženskog nogometnog kluba “Iskra” Bugojno.

U zabavnom programu sudjelovali su Vokalni sastav “Lašvanske dive”, Limena glazba “Lašva”
Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila i Petra Baškarad, članica Osnovne glazbene škole “Jakov Gotovac” iz Novog Travnika.

0%