if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Pjanić zbog ozljede propušta nadolazeće utakmice sa reprezentacijom

Veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić definitivno neće biti na raspolaganju izborniku Faruku Hadžibegiću za prve utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2024. godine protiv Islanda i Slovačke, potvrđeno je za portal Klix.ba.

Naime, Pjanić je u subotu ozlijedio zadnju ložu na prvenstvenoj utakmici svog kluba, a u nedjelju je obavio i liječnički pregled.

Prve prognoze liječnika nakon obavljene magnetne rezonance su pauza od nogometa u trajanju od najmanje mjesec dana.

Shodno tome, jasno je da neće biti spreman za utakmice reprezentacije BiH koje igramo protiv Islanda (23. ožujak) i Slovačke (26. ožujak).

Podsjetimo, izbornik Hadžibegić je odmah nakon ozljede razgovarao s našim asom.

“Razgovarao sam s Miralemom Pjanićem više od 15 minuta, a prije nego ćemo obaviti razgovor, pogledao sam i trenutak ozljede. Izgledalo je zaista loše. Međutim, prije ozljede je imao pola sata zagrijavanja i još 20 minuta utakmice i nadam se da se ne radi o teškoj ozljedi zbog koje će dugo izostati sa terena. Naravno, nisam doktor, to su samo moja nadanja pa ćemo sačekati konačnu dijagnozu”, rekao je izbornik Hadžibegić.

Nažalost, današnje prognoze nisu pozitivne ni za Pjanića ni za reprezentaciju pa će Hadžibegić morati tražiti alternativu za veznjaka Sharjaha.

0%