if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Na tržištu se pojavio Coca-Cola mobilni telefon

Prošlog mjeseca na internet su isplivali renderi telefona Coca-Cola, čiji je stražnji dio dizajniran poput limenke tog popularnog gaziranog pića. Tada, proizvođač telefona nije bio poznat, kao ni specifikacije. No uređaj je i službeno predstavljen prije nekoliko dana te je poznato da ga proizvodi Realme.

Radi se o uređaju Realme 10 Pro Coca-Cola Edition i sigurni smo da će oduševiti sve ljubitelje tog gaziranog pića. Uređaj je rebrendirani Realme 10 Pro što znači da ima solidne specifikacije za taj cjenovni razred, npr. ima bateriju kapaciteta 5000 mAh s brzim punjačem od 33 W koji ga može napuniti od 0% do 50% u pola sata. 

Telefon ima 6.7 inčni LCD zaslon s osvježenjem od 120 Hz i 1080 x 2400 FHD+ rezoluciju. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 695 5G, a uređaj ima 8 GB RAM-a i 128 GB za pohranu. Glavna kamera mu ima 108 MP, a prednja selfie kamera 16 MP. 

Coca-Colina tema se proteže od pakiranja do korisničkog sučelja. Postoji čak i način rada kamere koji prilikom fotkanja proizvodi zvuk otvaranja Coca-Coline boce, a tu je i prilagođena Coca-Colina zvonjava telefona. Sam telefon ima istaknuti logo Coca-Cole i nekoliko dizajnerskih detalja, poput crvenih prstenova na pozadini kod kamere.

Prilagođeno sučelje uključuje posebno dizajniran zaključani zaslon, animaciju prilikom punjenja i odgovarajuće ikone aplikacija. Skener otiska prsta postavljen je sa strane gdje se nalazi Coca-Colin logo. Unaprijed je instaliran Android 13. 

Za sada je, nažalost, dostupan samo u Indiji preko Realmeove stranice. Cijena mu je 20.999 indijskih rupija što je oko 238.91 eura.

0%