if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi trgovački lanac na Bh. tržištu u potrazi za radnicima

Poljski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za domaćinstvo, a koji je na samom kraju prošle godine najavio ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, u fazi je regrutiranja početnog kadra.

Lanac, koji ima registriranu firmu u BiH Pepco B-H d.o.o..Sarajevo raspisao je oglase za posao za radna mjesta Senior HR Business Partner, Područni voditelj i Voditelj za projekte izgradnje i investicija.

Pepco je najavio da u početku svoje prve trgovine u BiH planira otvoriti na području Sarajeva i Banje Luke. Objavio je da traži dugoročni zakup prostora od 450 do čak 700+ kvadratnih metara u maloprodajnim i trgovačkim centrima u gradovima i mjestima s više od 15.000 stanovnika.

Trgovački lanac, kako navodi Indikator.ba, ima i aktiviranu web stranicu za Bosnu i Hercegovinu pepco.ba.

S glavnim uredom u Poznanu, Poljska, kompanija ima više od 25.000 radnika u 18 teritorija u srednjoj i istočnoj Europi te zapadnoj Europi, uključujući trgovine u Italiji i Španiji, Njemačkoj i Grčkoj. Kotira na Varšavskoj berzi.

Asortiman trgovina Pepco čine dječja, ženska i muška odjeća, donje rublje, modni dodatci, igračake, kućni namještaj, dekorativni proizvodi i ukrasi, kućanski tekstil i drugo. U grupi kažu da su u srži njihovog poslovanja jednostavnost, integritet, timski rad i preduzetništvo.

0%