play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Trener svih trenera u Travniku će dobiti spomenik ili ulicu

Travničani su beskrajno tužni zbog smrti legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, inače rođenog Travničanina, i na nekoliko načina odati će počast ovom velikanu grada, kazao je Feni danas načelnik Općine Travnik Kenan Dautović.

Reakcije ljudi u gradu su jednostavno beskrajna tuga. Travničani svog Ćiru ispraćaju s puno emocija ali i zahvalnosti za sve što je uradio. Otišao je jedan čovjek koji je obilježio jedno povijesno poglavlje pogotovo u sportskom, ali i širem društvenom dijelu – rekao je Dautović.

Iako je ne sebi svojstven način najavljivao da se kraj bliži, Ćirina smrt ipak je zatekla sve, dodao je načelnik.

Još ćemo smisliti na koji način dostojanstveno obilježiti njegov odlazak. Zahvalni smo Bogu što je mogao biti nazočan prilikom dodjele titule počasnog građanina Travnika. Sigurno ćemo razmišljati u smjeru da ovjekoviječimo njegovo ime na simboličkoj razini kroz neki spomenik ili ulicu koja će nositi ime trenera svih trenera – rekao je Dautović.

On je najavio da će izaslanstvo Općine Travnik nazočiti posljednjem ispraćaju legendarnog trenera.

Delegacija općine na čelu s predsjedavajućom Općinskog vijeća Vlatkom Lovrinović i sa mnom nazočit će sprovodu legendarnog trenera na zagrebačkom Mirogoju. U komunikaciji smo s njegovom obitelji – kazao je travnički načelnik.

0%