play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

U srijedu sjednica organizacijskog odbora “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu”

U srijedu, 08. veljače 2023. godine u Velikoj sali Općini Novi Travnik sa početkom u 11,00 sati održat će se 1. sjednica Organizacijskog odbora “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu “.

Predsjednik Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu” je resorni Ministar Bojan Domić, dok su potpredsjednici, predsjednik Sportskog saveza SBK/KSB, Mirsad Ibrišimbegović i domaćin ovogodišnje manifestacije, načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo.

Pored spomenutih, članovi Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu” su načelnici Općina SBK/KSB te istaknuti sportski radnici koji su svako na svoj način u raznim granama sporta dali svoj doprinos u afirmaciji države Bosne i Hercegovine.

Manifestacija „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu“ je jedinstvena prilika da se najboljima sportašima oda priznanje za postignute uspjehe u 2022. godini kao i da se uruče priznanja sportskim radnicima koji su kroz niz godina doprinijeli razvoju sporta na SBK/KSB.

Nakon sjednice Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu” održat će se press-konferencija sa početkom u 12,00 sati na kojoj će se obratiti resorni ministar Bojan Domić, predsjednik Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2022. godinu” i potpredsjednici Stjepan Dujo, načelnik Općine Novi Travnik i Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBK/KSB.

0%