play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

U-21 reprezentacija u skupini sa Francuskom, Austrijom, Slovenijom i Ciprom

U sjedištu UEFA u Nyonu danas su izvučene kvalifikacijske grupe za U-21 Europsko prvenstvo koje će 2025. godine biti održano u Slovačkoj.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi H za protivnike imati reprezentacije Francuske, Austrije, Slovenije i Cipra.

Kvalifikacije počinju 20. ožujka 2023. godine i traju do 15. listopada 2024. Play-off je na programu u studenom 2024. godine, dok je završnica u Slovačkoj na programu u ljeto 2025.

“Grupa je zahtjevna, sa veoma kvalitetnim ekipama. Francuska je favorit za prvo mjesto. Što se tiče ostalih protivnika, očekuje nas dosta teških utakmica, ali sve su to ekipe kojim se možemo suprotstaviti. Dosta izjednačena grupa, očekuju nas zanimljivi dueli i vjerujem da možemo napraviti uspjeh u predstojećim kvalifikacijama”, rekao je Janković.

Podsjetimo, mlada reprezentacija BiH je nakon imenovanja novog izbornika Igora Jankovića u proteklom razdoblju odigrala nekoliko kontrolnih utakmica u kojima je ostvarila pobjede protiv Slovenije i Bugarske, a poražena je od Švicarske.

0%