if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik: Udruženje “Slatkiš” uvršten u Proračun za 2023. godinu

Predsjednica kantonalne/ županijske Udruge „Slatkiš“ Vanja Džambas posjetila je danas načelnika Općine Novi Travnik Stjepana Duju kako bi mu prenijela poruku djece i odraslih koji su oboljeli od
dijabetesa .

„ Slatkiši Novog Travnika Vam se od srca zahvaljuju“ kazala je Vanja Džambas, ističući da se zahvaljuju za potporu koju su od Općine Novi Travnik dobili u 2022. godini a osobito za napor koji je učinjen da Udruga „Slatkiš“ bude prepoznata kroz stavku u Proračunu za 2023. godinu.

Iako je pitanje rješavanja problema nabave senzora za mjerenje šećera – dijabetesa pitanje koje je u
nadležnosti kantonalnog resornog ministarstva, Općina Novi Travnik prepoznala je potrebu dati potporu djeci i mladima, kako bi i druge jedinice lokalne samouprave podržale ovaj način rješavanja problema te potakle nadležne institucije da se sustavno pozabave rješavanjem ovoga problema na prostoru svih općina Kantona Središnja Bosna.

Ovim korakom Novi Travnik šalje poruku da još jednom ide korak ispred i ukazuje da se i na ovaj način može skrbiti o djeci oboljeloj od dijabetesa.

Vanja Džambas istaknula je da članovi Udruge „Slatkiš“ dolaze iz općina Travnik, Novi Travnik, Kiseljak, Kreševo, Gornji Vakuf – Uskoplje, Vitez i Fojnica .

0%