play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Maestralna gluma: Ovi glumački parovi se zapravo ne podnose

Biti dobar glumac prije svega znači biti jako uvjerljiv, jer ako ti publika ne vjeruje jednostavno je nije briga za to što govoriš.

Najbolji među glumcima u umijeću uvjeravanja toliko su vješti da ih fanovi poistovjećuju s osobama koje utjelovljuju, zovu ih imenima likova koje glume, plaču zbog prekida veza, njihovih izmišljenih junaka, strahuju hoće li se njihov omiljeni lik pomiriti sa svojim najboljim prijateljem, majkom, bratom.

Neki, pak, svoju uvjerljivost demonstriraju ostvaruju razvijajući nevjerojatnu kemiju sa svojim partnerima, toliko jaku da je povremeno nemoguće procijeniti jesu li se među kolegama na setu zaista i razvili neki osjećaju ili se tu radi tek o glumi.

U nastavku provjerite koliko je vaše šesto čulo za kemiju na ekranu istančano jer pronašli smo 10 glumačkih tandema za koje biste se zakleli da obožavaju jedno drugo, a zapravo se radi o maestralnoj prevari – ti ljudi jednostavno nisu mogli podnijeti biti u blizini onog drugog.

Claire Danes i Leonardo DiCaprio

Izgleda da neporeciva kemija između najvećih tinejdžerskih zvijezda devedesetih, Leonarda DiCaprija i Claire Danes dok su snimali hit ‘Romeo + Julia’ nije bila ništa doli vrhunska glumačka izvedba.

Iako je DiCaprio bio čak šest godina stariji od Danes, ona ga je navodno smatrala strašno nezrelim i nije bila baš oduševljena spačkama koje je izvodio na setu, a Leo je za Danes mislio da je starmala i ukočena.

Patrick Swayze i Jennifer Gray

Nažalost, ni Baby i Johnny Castle nisu bili baš toliko zaljubljeni jedno u drugo koliko je to djelovalo tako na ekranu, ispričao je Patrick Swayze, zvijezda Prljavog plesa, u svojoj biografiji „The Time of My Life“.

„Imali smo nekih trzavica, pogotovo kad smo bili umorni od cjelodnevnog snimanja. Jennifer je bila izuzetno emocionalna, znala je briznuti u plač ako bi je netko kritizirao. Znala su je obuzeti i u ta neka šašava raspoloženja pa nas je tjerala da ponavljamo scene do u nedogled jer bi se počela smijati“, prerano preminuli glumac je napisao o svojoj kolegici Jennifer Gray.

Ryan Gosling & Rachel McAdams

Iako su nakon završetka snimanja suvremenog klasika ‘The Notebook’ zajedno proveli četiri godine (s prekidima), holivudski ljubimci Ryan Gosling i Rachel McAdams na početku snimanja ove legendarne romantične drame jedno za drugo nisu imali lijepe riječi.

Štoviše, Gosling je čak od redatelja zatražio da se McAdams zamijeni, na što je Nick Cassavetes odgovorio – terapijom za parove. Navodno su Gosling i McAdams nekoliko sati proveli vrišteći jedno na drugo – u kontroliranim uvjetima – i na set se vratili u mnogo boljem raspoloženju te na kraju snimili jednu od najljepših ljubavnih priča ikad ispričanih.

Jamie Dornan & Dakota Johnson

Svima koji su pogledali ijedan film iz trilogije ’50 nijansi sive’ biti će prilično nevjerojatno za pročitati da je dobar dio scena, pogotovo onih prisnih, sniman više puta i to zbog, ni manje ni više, nego nedostatka kemije između dvoje glavnih glumaca, Dakote Johnson i Jamieja Dornana.

Teorija o tome što je bio uzrok izostanku iskri je nekoliko. Prva je da se Dornan i Johnson jednostavno ne podnose, čemu u prilog idu i brojne fotografije i snimke zajedničkih javnih nastupa na kojima je jasno vidljivo da im je nelagodno u društvu onog drugog što, doduše, ide u prilog i drugoj teoriji.

Ona pak kaže da su Christian Grey i Anastasia Steele svoju ljubavnu priču s ekrana preselili i u stvaran život, što također objašnjava njihovu “opreznost” u javnim nastupima. Jamie Dornan je, naime, oženjen. Treća teorija je možda najuvjerljivija od svih, a to je da kemije među njima jednostavno – nema.

Will Smith & Janet Hubert

Jeste li se ikada zapitali zašto je tetu Viv iz Princa s Bel Aira nakon treće sezone umjesto Janet Hubert počela tumačiti Daphne Maxwell Reid? Prema priči koju priča teta Viv broj 1, o tome je odlučio sam princ, Will Smith.

On s druge strane tvrdi da je postojao cijeli niz problema s njom prije nego joj je otkazana suradnja, međutim Hubert je te optužbe opovrgnula i u nekoliko navrata Willa Smitha nazvala ego-manijakom i šup***.

Leighton Meester & Blake Lively

Možda i jesu šest godina bile najbolje prijateljice na ekranu, no u stvarnom životu Blair i Selena ne razgovaraju. Navodno je razlog prekidu njihovog odnosa bila Blake Lively, koja Leighton Meester nije čestitala na zarukama s glumcem Adamom Brodyjem. Ali, tko zna, možda je to još jedna od podvala same ‘Tračerice’.

Bill Murray & Lucy Liu

U prvom remakeu serijala o Charlijevim anđelima, samog Charlija utjelovio je Bill Murray, no kad je jednoj od anđelica, Lucy Liu, koja je glumila uz bok Drew Barrymore i Cameron Diaz, rekao da ne zna glumiti, u idućem nastavku zamijenio ga je Bernie Mac.

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker

Iako su u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, ‘Seksu i gradu’, igrale najbolje prijateljice, javna je tajna da se Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ne podnose. Glavni kamen spoticanja između dvije glumice bio je honorar. Naime, Cattrall je otkrila da SJP zarađuje duplo više od nje, što joj nije najbolje leglo.

BERLIN – MAY 15: Actresses Sarah Jessica Parker (L) and Kim Catrall arrive at the German premiere of ‘Sex And The City’ at the cinestar on May 15, 2008 in Berlin, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

S druge strane, Parker je navodno bila izuzetno ljubomorna što je lik Samanthe počeo skupljati više simpatija od same Carrie. Sarah Jessica Parker je na kraju u jednom intervjuu za Marie Claire komentirala riječima ‘ponekad nekome budu povrijeđeni osjećaji. Rasplet ove situacije danas je i više nego jasan, s obzirom na to da u novom nastavku ‘Seksa i grada’ lik Samanthe ne postoji.

0%