if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Izbor sportaša 2022. godine općine Novi Travnik

Sportski Savez Općine Novi Travnik organizira manifestraciju izbora sportaša 2022. godine koja će se održati u četvrtak 26.01.2023 godine u Domu Kulture s početkom u 18:00 sati.

Iz Sportskog Saveza Općine Novi Travnik su priopćili da im je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da uveličate svojim prisustvom ovaj događaj.

Ova godina je jubilarna zato što Sportski Savez Općine Novi Travnik, koji je nastao 2022. godine, slavi 20 godina postojanja.

“U ovoj godini naš sport, bez obzira na vrlu tešku situaciju u društvu, ipak je bogatiji sa puno dobrih postignutih rezultata u protekloj 2022. godini. Ako gledamo unazad 20 godina, Novi Travnik je iznjedrio mnogo dobrih sportaša koji su postigli vrhunske rezultate, a nadamo se u narednom razdoblju da će se situacija još poboljšati, da će naši sportaši donijeti još više medalja, priznanja i napravili još veći posao.”- kazao je u izjavi za novinare član izborne komisije Enes Krajišnik.

Ove godine će se izvršiti odabir najboljih pionira, kadeta, juniora i seniora. Također će se dodijeliti i priznanja svim ljudima koji su zaslužni za sport Općine Novi Travnik, kako u našem gradu tako i izvan granica našeg grada.

0%