if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U Londonu uhićeno više od 170 ljudi

Londonska policija uhaitila je više od 170 ljudi u Londonu tijekom trodnevne racije sa ciljem borbe protiv opasnih kriminalaca, javili su britanski mediji.

List “Evening standard” u današnjem izvještaju navodi da je tokom operacije “Pandilla” od 17. do 19. siječnja uhićeno 179 osumnjičenih, zaplijenjeno 30 komada oružja, 40 paketa droge, 66 vozila i 5.700 funti /6.450 evra/ u gotovini.

U tekstu se dodaje da je u racijama sudjelovalo 1.200 zaposlenih u sedam policijskih jedinica.

“Ova operacija je bila zajednički napor sedam policijskih jedinica, koje su dijelile proaktivne obavještajne podatke i jačale postojeće veze kako bi pronašle lica odgovorna za nasilje povezano sa drogom, bandama i oružjem”, izjavila je šefica londonske policije Emma Gulczynski.

Operacija “Pandilla” bila je usredotočena na ključne puteve u i oko Londona i tijekom nje su korišteni sustavi za automatsko prepoznavanje tablica i obavještajni podaci radi praćenja sumnjivih vozila. Cilj operacije bilo je suočavanje sa krijumčarenjem droge, modernim ropstvom, nezakonitom upotrebom naoružanja, posjedovanjem hladnog oružja, provalništvom i krađom vozila.

0%