play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik ide korak ispred

Novi Travnik u 2023. godinu ide sa Proračunom koji iznosi rekordnih 17.389.011,00 KM čime će ulaganja iz prethodne godine u kapitalnu infrastrukturu biti značajno premašena i iznosit će više od 8 milijuna KM.

Proračun je realan i pokazuje da Novi Travnik ide dalje u razvoju. O tome govori i činjenica da su kapitalna ulaganja u 2022. godini iznosila više od 4 milijuna KM. Dakle, u jednoj godini sabrana su ulaganja u projekte više nego u prethodnih 12 godina.

S ovakvim Proračunom Novi Travnik ide ka sigurnom rastu. U tom duhu nastavljena je 18. sjednica Općinskog vijeća na kojoj je usvojena i Odluke o izvršenju Proračuna Riznice Općine Novi Travnik za 2023.godinu.

Općinsko vijeće donijelo je Odluku o davanju suglasnosti na Plan održavanja i rekonstrukcije lokalnih
puteva na području općine Novi Travnik, Odluku o izmjeni Odluke o reguliranju prometa na području općine Novi Travnik kao i Odluku o davanju ovlaštenja Načelniku Općine Novi Travnik za sklapanje sporazuma sa MUP SBK/KSB o davanju na korištenje i održavanje izgrađenog video nadzora.

Donesena je Odluka o objavljivanju javnog oglasa za imenovanje članova Općinskog izbornog povjerenstva i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka po javnom oglasu za imenovanje članova Općinskog izbornog povjerenstva.

Odlukom Općinskog vijeća utvrđen je prestanak mandata predsjednici Savjeta MZ Rostovo, donijeta je Odluka o dodjeli dužnosti predsjednika Savjeta MZ Rostovo kao i Odluka o dodjeli mandata članu Savjeta MZ Rostovo.

Vijećnici Općinskog vijeća prihvatili su informaciju o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.

0%