play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dio hrvatskog otoka “ljubavi” se prodaje za 10 milijuna eura

Objavljen je oglas za prodaju otoka Galešnjaka, koji je prepoznatljiv po svom jedinstvenom obliku srca. Jedan dio “otoka ljubavi” prodaje se za 10 miliona eura.

U tekstu oglasa navodi se da ima približno 142.000 metara kvadratnih od kojih je na prodaju dio sa nešto više od 30.000 kvadratnih metara u jednom komadu i obuhvaća više od 500 metara obale.

“S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja (Beyonce je slavila čak jednom prilikom svoj rođendan tu), Jeff Bezos, Michael Jordan itd. jer uostalom tko ne bi došao posjetiti jedini morski otok prirodno oblikovan u obliku srca na svijetu?”, navodi se dalje.

Autor oglasa napominje da je jedna od opcija otvaranje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

“Poljoprivredno gospodarstvo koje se može raditi na površini od tri hektara. Uz to se može napraviti 400 metara kvadratnih nadzemne građevine i 1.000 metara kvadratnih podzemne. Što je izvrsna mogućnost za poljoprivredni elitni turizam sa vilom i/ili restoranom te velikim skladištem za masline,vino i ostalo bilje…”, piše u nastavku.

Otok Galešnjak u Pašmanskom kanalu jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih otočića, a Brightside ga je jednom uvrstio i na svoju listu 20 svjetskih čuda. Naučnici s Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru 2019. su otkrili da su na njemu prije više od 7.000 godina živjeli ljudi.

0%