play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Croatia Airlines objavila letove koji će spajati BiH s Europom i svijetom

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodna zračna luka Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu nastaviti spajati Bosnu i Hercegovinu s Europom, ali i ostatkom svijeta.

Na ovaj način će svim građanima, ali i kompanijama biti osiguran još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije kako u Europi, tako i u svijetu.

Svakodnevnim letovima u 6:30 sati ujutro te 16:10 sati poslijepodne, na izravnoj liniji Sarajevo – Zagreb, Croatia Airlines povezuje putnike sa cijelom Europom, a u suradnju sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta.

U sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove Croatia Airlinesa, koji se ostvaruje primjenom promo koda SARAJEVO30, a kod kupnje karata putem web stranice www.croatiaairlines.hr i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. veljače 2023. godine te na putovanja do 4. lipnja, no isključujući kratak period od 6. do 16. travnja 2023. godine

0%