play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Objavljen trailer za šesti nastavak filma “Vrisak”

Na službenom Twitter profilu filma “Vrisak” objavljen je trailer za šesti nastavak filma, koji će se početi prikazivati 10. ožujka u kinima širom svijeta.

Film “Vrisak” dobio je svoj šesti nastavak i uskoro početi s prikazivanjem u kinima. Ovaj nastavak, kako navode na Twitteru, drugačiji je od dosadašnjih nastavaka filma.

U filmu glume Jenna Ortega, Melissa Barrera i Courtney Cox, koje se sele u New York, gdje žive njihovi prijatelji, koji su pobjegli iz grada Woodsboroa, a sada ih ponovno progoni novi “Ghostface”. Mediji su podijelili pogled na film uključujući povratak Hayden Panettiere, koja je glumila Kirby Reed u četvrtom dijelu “Vriska”.

“Na vrhu filma vidimo kako moj lik Tara izbjegava svoju traumu i očajnički pokušava povratiti svoje tinejdžersko iskustvo i postati normalna studentica”, rekla je mlada glumica Jenna Ortega.

Veliki dijelovi radnje drže se u tajnosti, ali glumci su zadirkivali da je radnja novog filma smještena nedugo nakon završetka prethodnog, s likovima koji očajnički žele novi početak. Željeli su snimiti ovaj nastavak odmah nakon petog kako bi se bolje vidjela “trauma” koju su likovi doživjeli u prošlom nastavku.

Kao što je uobičajeno u franšizi “Vrisak”, novi ulazak predstavlja savršenu priliku za predstavljanje novih likova, uključujući glumce Samaru Weaving i Dermota Mulroneyja, čije uloge tek trebaju biti otkrivene.

0%