if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

BAHREIN POBIJEDIO AMERIKANCE, UPISAO BODOVE U MALMÖU I POPEO SE IZNAD HRVATSKE

Bahrein ima četiri boda nakon prvog susreta drugog kruga na SP u Švedskoj. Amerikanci su ostali na nuli, ali su znatno sretniji jer malo je tko vjerovao da će oni uopće doći u Malmo. Pobijedili su Bahreinci očekivano SAD, makar treba priznati da su Amerikanci pružili vrlo pristojan otpor realno kvalitetnijem protivniku.

Posebno dobro se nadigravao američki kapetan Ian Hueter. Bahrein je već u prvih 15 minuta riješio sve, popevši se na 10:4 nakon čega je sve drugo bilo držanje razmaka prema protivniku bez nekih velikih padova.

Približili su se Amerikanci na početku drugog dijela na 15:17, bili na 20:21 u 43. minuti, ali je Bahrein napravio mini seriju od 3:0 i prelomio utakmicu. Amerikanci su već vidno umorni, naporno im je igrati u ovom ritmu, dok je Bahrein ipak znatno iskusnija reprezentacija koju vodi Islanđanin Aron Kristjansson koja u svakom trenutku zna što želi.

Posebno se to vidjelo na njihovom lideru Husainu Al Sayyadu koji je baš u tim trenucima držao čvrsto konce u rukama. Treba svakako spomenuti i jednog od brojnih Mohameda Alija koji je na golu skupio čak 17 obrana.

0%