play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Titanik se, u osvježenoj verziji, vraća na velika platna

Film Titanic, jedan od najvećih filmskih hitova u povijesti kinematografije, vraća se na velika platna u osvježenoj verziji, 9. veljače  u povodu svoje 25. obljetnice. Najpoznatiji film redatelja i scenarista Jamesa Camerona svoju godišnjicu u kinima proslavit će u IMAX® 3D I 3D 4K formatu.

Kako se podsjeća u najavi, Titanic je osvojio rekordnih 11 Oscara, među ostalim, za najbolji film, režiju, kameru i montažu. Nakon prvog prikazivanja 1997. postao je najuspješniji film svih vremena, a sada je treći s najvećom zaradom u svijetu.

“Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao ‘nepotopivog’ obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje najveći film ikad snimljen”, ističe se u najavi. 

Glumačku ekipu te epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode oskarovci Leonardo DiCaprio i Kate Winslet, a uz njih su još: Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber, Bill Paxton.

0%