play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Hoće li i Leo Messi završiti u Saudijskoj Arabiji?

Al Hilal je po pisanju španjolskog Mundo Deportiva spreman da ponudi 300 milijuna eura Lionelu Messiju, a na taj način bi ova dvojica starih rivala zaigrala ponovno u istoj nogometnoj ligi nakon nekoliko godina.

Cristiano Ronaldo je nedavno službeno objavio svoj prelazak u saudijski Al Nassr, za koji još uvijek zbog suspenzije nije zaigrao. Al Nassr osim Ronalda ima još neke veoma ozbiljne igrače u svom sastavu i najavljuju nova pojačanja, a najveći rival ne planira da sjedi skrštenih ruku.

Al Hilal, tim koji je aktuelni prvak Saudijske Arabije i koji je sa 65 titula najtrofejniji klub Azije, želi Lea Messija. To piše španjolski Mundo Deportivo, a plaća najboljem argentinskom nogometašu bi bila 300 milijuna dolara godišnje.

Messi inače već ima vezu sa Saudijskom Arabijom jer promovira tu zemlju kao turistički ambasador.

“Leo Messi želi da oslobodite svoj unutarnji instinkt za emocije i da otkrijete nezamislivo. Bilo da putujete da zbog novih ili starih stvari“, stoji na stranici državne kompanije “Visit Saudi“.

Messi ovime možda poručuje da bi i sam jednog dana mogao da dođe na Bliski istok, a očekuje se da će država pomoći Al Hilalu da potpiše Messija i da mu da prethodno spomenutu cifru. On inače ima ugovor sa Paris Saint Germainom do kraja aktualne sezone, ali je veoma vjerojatno da će ga produžiti. Argetinac u lipnju puni 36 godina.

0%