if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Pjesme kandidata na “Beoviziji” tek objavljene, a već predmet ismijavanja zbog tekstova

Dok u susjednoj Srbiji mnogi željno iščekuju da čuju pjesme koje su u konkurenciji za Eurosong – objavljeni su tekstovi pjesama koji su postali predmet šala i ismijavanja na mrežama.

Premda su pjesme koje će se natjecati da predstavljaju Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu objavljene tek danas u podne – ono što je već duže dostupno jesu tekstovi koji su izazvali brojne komentare na društvenim mrežama.

Naime, ove godine 28 kompozicija je odabrano za sudjelovanje na festivalu “Pesma za Evroviziju”, a njih nekoliko već se izdvojilo zbog svojih tekstova.

Dok mnogi nestrpljivo čekaju povratak Konstrakte koja je prije dvije godine predstavljala Srbiju, posljednjih dana najviše se priča o pjesmama Anđele Ignjatović Breskvice, Zejne, Teya Dore kao i Lene Kovačević.

Lenina pjesma u refrenu ponavlja “Zovi me Lena, zovu me Lena, Zovi me Lena, Zbog tebe Lena”, a i Zejna u refrenu svoje numere u više navrata spominje svoje ime: “Zejna je najbolja, Zejna, Zejna je najbolja…”.

Mnogi su pjesme smatrali sličnima, a istovremeno su bile inspiracija za mnoge šale.

Breskvicina pjesma “Gnezdo orlovo” neke je podsjetila na školske sastave, a Teya Dorina pjesma također ima upečatljiv refren koji ponavlja dvije riječi: “Lila Ramonda”.

Dok su se neki pitali šta se dešava s tekstovima ovogodišnjih natjecatelja “Pesme za Euroviziju”, drugi su iskoristili priliku za šale te su podsjetili na scenu iz serije “Ljubav, navika, panika” gdje Kića čita svoj sonet našalivši se da je “bolje napisan od svih tekstova za Beoviziju zajedno”.

Polufinalne emisije “Pesme za Evroviziju 2024” održat će se 27. i 29. veljače, dok je finale na rasporedu 2. ožujka.

0%